+45 20152436 jn@neigaardphoto.dk

NEIGAARD PHOTO


Fotograf, Johnny Neigaard

Igennem de sidste fire årtier har Neigaards billeder gang på gang bevist hvorfor mange store danske brands vælger at pege på Johnny Neigaard, som fotograf. En fotograf af den gamle skole og helt ind til benet, der bare ønsker at lave et rigtig godt stykke håndværk.

Når man arbejder med Johnny Neigaard flyder det med udstyr, lamper, lysmålere og store tunge flashbatterier. Men det er aldrig udstyret der tager over. Han kender sit værktøj og har den sjældne balance mellem teknisk forståelse og den kreative proces, der går op i en højere enhed.

Oprindelig er Johnny Neigaard halvt Finne og Halvt fra Herning. Det betyder at du kan forvente at møde en fotograf du kan stole på. Og prisen er altid rimelig, uanset om du har et stort eller lille projekt.

Bag kameraet.

Jeg er fotograf af den gamle skole. Da jeg startede min professionelle  fotografkarriere var lysmåler, densitometer, gråkort, farvemåler, tungsten, HMI, neon, halogen og flash, alt sammen bare en del af hverdagen. Lige fra starten blev jeg virkelig grebet af hvordan man kunne udnytte det lys der var i rummet med mine værktøjer. Og det skabte nogle helt unikke og stemningsfulde billeder.

 

Digital fotografi. 

Jeg var blandt de absolutte første i Danmark der gik fra film til digital med mit elskede gamle Hasselblad kamera fra 1962. PhaseOne udviklede i samarbejde med Hasselblad et digitalt bagstykke til flere hundrede tusinde kroner, der  kunne monteres direkte bag på mit gamle kamera. Det var en hel ny verden — uden mørkekammeret og filmene.

I dag har de fleste glemt de gamle værktøjer. Det er softwaren der er i centrum for de digitale fotografer — men i fotografiet vil lyset altid være kongen.

Derfor elsker jeg stadig den kvalitet de gamle fotografier har. Det er den samme kvalitet jeg ønsker at afspejle i mine billeder og samtidig udnytte de værktøjer og digitale muligheder vi har at arbejde med i dag.

Mange spørger ofte: Hvad er den egentlige forskel på en fotograf fra den gamle og nye skole? Svaret er ret enkelt. Fotografen fra den gamle skole behøver kun ét skud — for at lave det rigtige skud. De behøver ikke bruge timer foran Mac’en for at skabe liv til billedet.  De behøver ikke andet end deres kamera. 

Lad os mødes

Vil du se hvad vi har at byde på og høre lidt om hvorfor store internationale kendte virksomheder og verdenberømte lokalpatrioter samarbejder med Neigaard Photo – så er du nødt til at mødes med os. Og bare rolig, det første møde koster ikke noget. Det er som regel blot det første af mange gode tilbud.

RING: +45 20 15 24 36
– eller mail: jn@neigaardphoto.dk

 


 

Do You have any Questions about pricing, skills, etc. ?

3 + 11 =


Call: +45 20 15 24 36

– or Mail: jn@neigaardphoto.dk